Despre BioHumusSol

Susținem agricultura ecologică! Îngrășăminte organice, fără chimicale.

Cine suntem?


Compania B.H.S. BIO INNOVATION a fost înființată în anul 2008, având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții și a mediului, cu impact în cultivarea produselor agricole și înlocuirea în totalitate a îngrășămintelor chimice. Ideea de la care am plecat a fost aceea de a susține puternic agricultura ecologică, prin producerea unui îngrășământ natural, pe care producătorii de alimente să îl utilizeze pentru a obține o recoltă organică. Suntem de părere că o hrană sănătoasă reprezintă fundația de echilibru pentru o viață lungă și fără probleme de sănătate. Numele Biohumussol a plecat de la denumirea generică pentru îngrășământul natural obținut prin vermicompostare (compostarea/înghițirea și transformarea gunoiului de grajd de către un anumit tip de râme – ramele roșii de California, în humus).


Avem grijă de recolta ta!


Peste 5000
de clienți
mulțumiți!

De peste
10 ani
pe piață!

Cea mai mare fermă de vermicultură din Europa!
Îngrășământ natural, ecologic, românesc!

„Suntem în industria de producție a îngrășămintelor și fitosanitarelor ecologice, pentru a crea și livra o calitate de top și cele mai bune soluții pentru clienții nostri, eforturile noastre sunt dedicate pentru a adăga valoare tuturor partenerilor noștri de afaceri, prin intermediul tehnologiei noastre, dar și a forței de muncă formate, ce reprezintă chiar punctele forte ale afacerii. Prin oferirea produselor de înaltă calitate și serviciilor excelente la prețuri rezonabile, am devenit unul dintre liderii industriei de producție a îngrășămintelor și fitosanitarelor ecologice din România și prima alegere pentru clienții din România și regiuni înconjurătoare.”
– Mircea Voinea, fondator BHS

Tratament fertilizare și protecție

Pachetul „Micul fermier” este un mix puternic de produse complementare, 100% ecologice, care ajută la creșterea sănătoasă a plantelor și sporirea producției.
Comandă pachetul

CULTIVĂ BIO. TRĂIEȘTE SĂNĂTOS.

Fie că îți dorești să obții producții mai mari, sau că vrei să oferi familiei tale o hrană sănătoasă, îți recomandăm produse organice, fără chimicale, cu rezultate testate și recunoscute în ultimii 10 ani. Alege îngrășăminte, biostimulatori, fertilizatori, tratemente sau insecticide bio, produse în România!

Mai multe produse BHS